NATO nuk ndalet, porosi tjetër Rusisë: “Ja çfarë do ju ndodhë nëse e prekni Ukrainën!”

NATO nuk ndalet, porosi tjetër Rusisë: “Ja çfarë do ju ndodhë nëse e prekni Ukrainën!”

NATO reagoi përmes një statusi në Facebook ku shprehej e 5hqetësuar nga g rumbullimi i t rupave ushtarake ruse
në kufirin me Ukrainën, ndërsa hodhi poshtë pretendimet e Moskës për pr0v0kime nga ana e Kievit dhe e vetë aleancës.

“Ne i bëjmë thirrje Rusisë të ulë menjëherë tesnionet, të ndjekë kanalet diplomatike dhe të respektojë
angazhimet e saj ndërkombëtare për transparencën e aktiviteteve ushtarake”, theksohet në njoftim.