Ukraina përdor dronat turk dhe i ‘fluturon’ në ajër rusët: Putin gati të përgjigjet!

Ukraina përdor dronat turk dhe i ‘fluturon’ në ajër rusët: Putin gati të përgjigjet!

Të 5htënat nga Ukraina ndaj f0rcave separatiste pro-ruse në Donbass me TB2 Bayraktar të blerë nga Turqia e bënë Rusinë të pakëndshme.
Zëdhënësi i Kremlinit Dmitriy Peskov bëri një deklaratë në lidhje me përdorimin e mjeteve ajrore pa pilot Bayraktar TB2 të prodhimit turk në suImet e ushtrisë ukrainase në rajonin e diskutueshëm të Donbass në lindje të vendit.

Peskov, në pyetjen lidhur me këtë në konferencën për shtyp, tha: “Ne kemi marrëdhënie vërtet të veçanta, të mira me Turqinë. Por në këtë rast, për fat të keq, mjete të tilla nuk i furnizohen ushtrisë ukrainase.” VIDEO