Analiza e fundit: “Nëse Turqia largohet nga NATO, atëherë do të shpartallohet kjo aleancë!”

Analiza e fundit: “Nëse Turqia largohet nga NATO, atëherë do të shpartallohet kjo aleancë!”

Turqia po zhvillon Lutfën Nacional Çlirimtare të pavaresisë së plotë nga 0kupimi perëndimor e jo të ec
i dr0guar pas imperialistëve amerikanë dhe evropës.

Ushtria amerikane filloi përgatitjet e mëdha me ardhjen e Biden. Por edhe Erdogani përgaditet duke g0ditur caqet te rro riste amerikane dhe këlyshet përgjatë detit Mesdhe. ANALIZA E PLOTE