“Bishat” franceze zbarkojnë në Greqi: Mesazh i fuqishëm për Turqinë!

“Bishat” franceze zbarkojnë në Greqi: Mesazh i fuqishëm për Turqinë!

Integrimi i avionëve Rafale në Forcën Ajrore Greke hyn në shtrirjen përfundimtare, me gjashtë të parët nga 24 që Greqia ka porositur nga Dassault për t’u ulur në krahun e 114-të të b3tejës në Tanagra në mes të janarit.

Sipas Proto Thema, Rafale’s do të mbërrijë në mënyrë specifike në 17 ose 19 të muajit janar. Nga gjashtë avionët Rafale që do të mbërrijnë në janar, dy janë avionë me dy ulese dhe katër janë avionë me një ulese.LAJMI I PLOTE