Ekspertët zbulojnë taktikën e Putinit: Ky është plani i tij për ta hutuar Amerikën!

Ekspertët zbulojnë taktikën e Putinit: Ky është plani i tij për ta hutuar Amerikën!

NewEurope shkruan për situaten e Rusisë me Ukrainën dhe lutfën e mundshme atje. Po ashtu, bëhet një lidhje mes
ag resionit rus ndaj sovranitetit të Ukrainës, me atë të Serbisë ndaj Kosovës, transmeton Gazeta Express.

Ky është shkrimi: Vladimir Putin pretendon se mbrojtja e rusëve etnikë justifikon veprimin ushtarak ndaj Ukrainës. 5hqetësimi i Putinit për pakicën ruse të Ukrainës është b0mbastik. Qëllimi i tij më i madh global është të përballet me NATO-n dhe të minojë udhëheqjen e SHBA-së për të rikthyer lavdinë e kaluar të Perandorisë Ruse.. LAJMI I PLOTE