Gjenerali amerikan jep paralajmërimin e fuqishëm: “Forcat ruse ndodhen në veri të Kosovës – ja çfarë po pregaditet!”

Gjenerali amerikan jep paralajmërimin e fuqishëm: “Forcat ruse ndodhen në veri të Kosovës – ja çfarë po pregaditet!”

Gjenerali shqiptaro-amerikan vjen me një paralajmërim të fuqishëm për Kosovën. Kosova është e këcrënuar nga njësitë speciale ruse, një grupim i oficerëve të inteligjencës ruse, të cilët po kryejnë aksione të vazhdueshme në botë, në mbrojtje të d iktatorëve dhe p ushteteve kr i minaIe.

Në fakt grupi quhet “W a g n e r”, e të cilët janë ish oficerë dhe ushtarë të njësiteve e litare ruse, që po i mban në pushtet qeveritë pro-ruse, të njohura për regjimet e tyre antipopullore dhe pjesëmarrëjes në krime, më vende si Siria, dhe në Afrikë, ndërsa në vende të tjera si në Jemen, Libi i mbështet f0rcat antiqeveritare.

Por, çka mund të ndodhë me veriun? Në rast të përs hkallëzimit të situatës, ai thotë se këto forca do të jenë përkrah Serbisë atje! LAJMI I PLOTE