Këto janë planet e Putinit ‘për ta marrë’ Ukrainën: Komenti juaj?!

Këto janë planet e Putinit ‘për ta marrë’ Ukrainën: Komenti juaj?!

Tre ditë para video-telefonatës midis Joe Biden dhe Vladimir Putin, një tren kaloi me shpejtësi përmes fshatit
Polushkino, 60 kilometra në perëndim të Moskës. Ai ishte i ngarkuar me kamionë ushtarakë, automjete që i përkasin shtabit komandues, dhe dy duzina automjetesh të blinduara Tigr-M.

Dikush me pseudonimin në internet “dinisvogonov” e filmoi atë tren dhe e postoi videon në TikTok. Ato pamje, ishin një nga pjesët e shumta të vogla të enigmës, që po përpiqen të zgjidhin vëzhguesit perëndimore, për të pasur një panoramë sa më të qartë të grumbullimit të trupave ruse pranë kufirit me Ukrainën.LAJMI I PLOTE