Kryeministrja serbe: Kosova nuk është e jona, nuk mundet të insistojmë më shumë!

Kryeministrja serbe: Kosova nuk është e jona, nuk mundet të insistojmë më shumë!

Serbia kurrë nuk do ta njohë pavarësinë e Kosovës. Kështu ka deklaruar kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq,

Sipas saj, njohja e pavarësisë së Kosovës nuk do të ishte kompromis, për çka në fakt angazhohet dhe i cili nuk do të ishte i mundur sikur Serbia të insistonte edhe më tutje në formulën se Kosova është pjesë e saj.

Ajo citohet të ketë thënë se të dy palët duhet të dalin nga zona e komoditetit të të menduarit tradicional.