Serbët në alarm!/ Koloneli i Ushtrisë së Kosovës: “Ky është plani jonë për fuɾnizim me aɾmatim dhe munícíon!”

Serbët në alarm!/ Koloneli i Ushtrisë së Kosovës: “Ky është plani jonë për fuɾnizim me aɾmatim dhe munícíon!”

Qeveria e Kosovës ka ndarë 100 milionë euro për ushtrinë e vendit. Kjo është shuma më e madhe që është ndarë për Ministrinë e Mbrojtjes. Krahas planifikimeve për rrjedhjen e mjeteve, F0rca e Sigurisë së Kosovës do të ketë fokus dhe furnizimin me amratim dhe munici0n.

Kolonel Sefer Isufi, shef i komunikimit strategjik në Ministrinë e Mbrojtjes në një intervistë për Gazetën Insjaderi tha se
janë duke punuar projekte infrastrukturore që lidhen me ngritjen e kapaciteteve në sistemin e mbrojtjes me amratim dhe munici0n. DEKLARATA E TIJ E PLOTE