Gjeneralët amerikan lëshojnë alarmin: Ky është rreziku më i madh në SHBA – ushtria të jetë gati!

Gjeneralët amerikan lëshojnë alarmin: Ky është rreziku më i madh në SHBA – ushtria të jetë gati!

Tre ish gjeneralë amerikanë kanë lëshuar alarmin për mundësinë e një t entative për grusht shteti në zgjedhjet e 2024-ës dhe
kanë paralajmëruar se një gjë e tillë do të për cante f0rcat e amratosura dhe do të rr ezikonte ta zhy ste vendin në lutfë civile.

SHBA janë më të ndara se kurrë dhe ne duhet të përgatitemi për më të k eqen – thonë ish gjeneralët Paul Eaton, Steven Anderson dhe Antonio Taguba, duke saktësuar se janë të shqetësuar për k aos të mundshëm pas zgjedhjeve të 2024-ës. LAJMI I PLOTE