Putin po tɾegohet i fɾikshëm: Ushtɾia ɾuse ngɾe në qiell avionët b0mbaɾdues në kufi me Ukɾainën

Putin po tɾegohet i fɾikshëm: Ushtɾia ɾuse ngɾe në qiell avionët b0mbaɾdues në kufi me Ukɾainën

Rusia ka dërguar avi0në b0mbardues me aftësi bërtham0re, për të patrulluar kufijtë perëndimorë të Bjellorusisë, thanë më 18 dhjetor autoritetet në Minsk, teksa tesnionet janë rritur në mbarë Evropën Lindore.

Dy b0mbardues të tipit Tu-22M3, të shoqëruar nga avionët lutfarakë Su-30SM të forcave ajrore ruse dhe bjelloruse kryen patrullimet.
Ky ishte misioni i tretë i këtij lloji që është kryer në këtë zonë gjatë këtij muaji.