Rusia e provokon Amerikën dhe NATO-n: I dërgon “bishat” bërthamore në kufi me Evropën!

Rusia e provokon Amerikën dhe NATO-n: I dërgon “bishat” bërthamore në kufi me Evropën!

Rusia ka vazhduar të p rovokojë NATO dhe Perëndimin, pavarësisht paralajmërimeve për saknsione të a5hpra ekonomkë,
nëse ndërrmerr një ndërhyrje ushtarake kundër Ukrainës.

Dy b0mbardues rusë me kapacitete bërtham0re patrulluan në qiellin e Bjellorusisë të shtunën në një mision për nënvizimin e lidhjeve të ngushta të mbrojtjes mes dy vendeve në kohën e tesnioneve me Perëndimin. VIDEO