Analisti serb e ‘dridhë’ gjithë Serbinë: “Kosova nuk është e jona, ato janë rrena sërbe!”

Analisti serb e ‘dridhë’ gjithë Serbinë: “Kosova nuk është e jona, ato janë rrena sërbe!”

Para diku dy vjetësh, një kolegë imi më i vjetër, që merret me tema shoqërore-politike mbi të kaluarën e errët të Serbisë, më pyeti nëse kisha qenë ndonjëherë në Kosovë? -Jo! – shkruan në “Danas” analisti Nikolla Kerstiq, transmeton Koha.net.

“Dhe asnjëherë mos shko”. -Pse? – pyet ky krejtësisht i hutuar. “A e di ti çfarë lëmshi është puna e saj?”…DEKLARATA E TIJ E PLOTE