Ekspertët ushtarak amerikanë: “Droni turk ndryshoi historinë e Iuftës, ne duhet ta ndjekim Turqinë!”

Ekspertët ushtarak amerikanë: “Droni turk ndryshoi historinë e Iuftës, ne duhet ta ndjekim Turqinë!”

Aftësia e UAV-SİHA vendase dhe kombëtare, e cila është shumë më e mira në klasën e saj, respektohet shumë nga vendet lider në botë.
Një deklaratë mjaft e habitshme erdhi nga SHBA për amrët turke, të cilat u vlerësuan me fjalët “Ndryshoi historinë e lutfës”.

Nënkoloneli në pension Scott Crino, një këshilltar i Departamentit të Mbrojtjes së SHBA, tha se Bayraktar SİHA ishin shumë të suksesshëm në Siri, Libi dhe Kaukaz. Crino tha gjithashtu se, “Nën këtë qëndron ekspertiza e prodhimit. Përvoja dhe njohuria e Turqisë është një model solid që duhet ndjekur.”