Ky është “thesari” ushtarak i Amerikës: Njihuni me “bishat” që do ti bëjnë ballë gjithë botës!

Ky është “thesari” ushtarak i Amerikës: Njihuni me “bishat” që do ti bëjnë ballë gjithë botës!

Trump me heret kishte deklaruar se, Amerika është një nga vendet me forcën më të madhe Iuftarake në botë, duke theksuar se amrët e tyre janë “wdekj eprurëse”.

Kjo deklaraatë vërtetohet më së miri nga pamjet e amrëve më të rëndësishme dhe të fuqishme të SHBA, të quajtura si “thesar”. LAJMI I PLOTE