LAJMI FUNDIT: Policia e Kosovës me aksion të fuqishëm: Bastisen këto dy qytetet e mëdha

LAJMI FUNDIT: Policia e Kosovës me aksion të fuqishëm: Bastisen këto dy qytetet e mëdha

Prokuroria Themelore në Prizren së bashku me Policinë e Kosovës kanë zhvilluar sot një aksion në Prishtinë dhe në Prizren,
me ç’rast janë a rrestuar katër persona për veprën penale “Fajde”.

Sipas njoftimit të policisë aksioni është zhvilluar në tri lokacione të ndryshme, ku të pandehurit gjatë aplikimit
të masave të fshehta të vëzhgimit dhe hetimit, janë a rrestuar në flagrancë.