Njihuni me avionin luftarak amerikan, më i fuqishmi në botë: “Nuk e kap as radari!”

Njihuni me avionin luftarak amerikan, më i fuqishmi në botë: “Nuk e kap as radari!”

Aeroplanët b0mbardues amerikanë B-2 Spirit konsiderohen si amra më e fuqishme e Ushtrisë Amerikane, të cilët po
ashtu janë të padiktueshëm nga radarët.

CNN së fundi ka publikuar disa pamje të pa para ndonjëherë të këtyre 5hkatërruesve, të cilët Ushtria Amerikane i posedon me plotë krenari.
Aeroplanët B-2 mbahen zakonisht në baza shumë specifike, si ‘Fairford’ dhe ‘Whiteman’.