Ushtarët francezë ‘tradhëtojnë’ Macronin: “Do të dëshironim të Iuftojmë në krah të Turqisë!”

Ushtarët francezë ‘tradhëtojnë’ Macronin: “Do të dëshironim të Iuftojmë në krah të Turqisë!”

Një raport prej 40 faqesh u përgatit për mënyrën sesi anëtarët e ushtrisë franceze i shihnin përgjithësisht kolegët e tyre turq dhe sesi shiheshin politikat e Ankarasë në Mesdheun Lindor.

“Nëse ne si marina franceze do të shkonim në lutfë në anën e turqve, nuk do të mendonim dy herë. Të jem i sinqertë, nuk jam i sigurt se mund të them të njëjtën gjë për disa nga partnerët tanë me ndikim evropian,” thuhet në raport.LAJMI I PLOTE