Vuçiç mesazh shqiptarëve: Serbinë llogariteni si shtëpinë tuaj të dytë!

Vuçiç mesazh shqiptarëve: Serbinë llogariteni si shtëpinë tuaj të dytë!

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç në konferencën e përbashkët me kryeministrin Edi Rama dhe atë të Maqedonisë, Zoran Zaev ka thënë se nisma do të jetë në shpërblim të qytetarëve shqiptarë, serbë dhe maqedonas.

Sipas tij kjo nisma do të bëj që shumë turistë serbë dhe maqedonas të vijnë në vendin tonë dhe anasjelltas.
Ndër të tjera, ai ka theksuar se Serbinë shqiptarët duhet ta shikojnë si shtëpinë e tyre të dytë.