Zbulohet skandali i madh në ushtrinë suedeze: “Oficeri i rremë shërbeu edhe në Kosovë!”

Zbulohet skandali i madh në ushtrinë suedeze: “Oficeri i rremë shërbeu edhe në Kosovë!”

Në Forcat e Amratosura Suedeze për vite më radhë kishte shërbyer një oficer i rr emë, karriera ushtarake e të cilit
tani ishte nën hetim, nga selia e NATO’s në Belgjikë, i njëjti kishte shërbyer edhe në Kosovë.

Oficeri i rr emë kishte shërbyer si kapiten në Kosovë dhe pastaj si një gjeneral në Afganistan, i cili u akuzua për sigurinë e informacionit. Për këtë, ai duhet të kishte një arsim special’, të cilin nuk e zotëronte.LAJMI I PLOTE