Greqia reagon pas kërcënimit të Turqisë: “Jemi gati – urdhëroni dhe na pushtoni po mundeni!”

Greqia reagon pas kërcënimit të Turqisë: “Jemi gati – urdhëroni dhe na pushtoni po mundeni!”

Në javët e fundit kanë qenë disa këcrënimet e Turqisë kundrejt Greqisë duke bërë që Athina të jetë në gatishmëri për cdo pr0v0kim të mundshëm.

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Nikos Panagiotopoulos shprehet se është gati dhe i qetë, edhe pas informacionit se
Turqia do të t entojë menjëherë pas pushimeve të dërgojë anije me refugjatë të huaj apo të rinisin kërkimet për hidrokarbure. DEKLARATA E TIJ E PLOTE