Pas aksionit të Policisë së Kosovës, reagojnë mediat serbe: “I bastisën shtëpitë për t’i frikësuar serbët!”

Pas aksionit të Policisë së Kosovës, reagojnë mediat serbe: “I bastisën shtëpitë për t’i frikësuar serbët!”

Policia e Kosovës i ka ba stisur dy shtëpi në fshatin Shillovë të Gjilanit, me dyshimin për amrëmbajtje pa leje..
Nga Qeveria serbe thanë se të pronarët e shtëpive të b astisura “pësuan s tres të rëndë”, por njëri prej të d yshuarve e lavdëroi sjelljen e Policisë.

Mediat serbe po e raportojnë këtë rast si aksion të ri të Policisë së Kosovës. Ato shkruajnë se Njësia speciale e Policisë së Kosovës ka bastisur shtëpitë e dy serbëve në fshati Shillovë afër Gjilanit në kërkim të amrëve pa leje. RTV Puls raportoi se pak para mesditës aksioni ka përfunduar dhe gjatë kontrollit nuk është gjetur asgjë. LAJMI I PLOTE