Pas kërcënimit amerikan, ushtria e Iranit stërvitet me raketa: Urdhëroni – kjo është forca jonë!

Pas kërcënimit amerikan, ushtria e Iranit stërvitet me raketa: Urdhëroni – kjo është forca jonë!

Irani l ëshoi r aketa nga toka dhe deti si pjesë e stërvitjeve ushtarake pesëditore në tre province të vendit, duke përfshirë edhe manovrat pranë centralit të tij të vetëm b ërthamor, tha Garda Revolucionare iraniane.

Stërvitjet vijnë pasi Shtetet e Bashkuara thanë se po përgatisnin “alternativa të tjera” në rast se nuk funksionojnë negociatat për ripërtëritjen e një marrëveshjeje që synon frenimin e b ërthamor të republikës islamike.