Presidenti kroat jep deklaratën e fuqishme: “Do e ndihmojmë Kosovën të njihet nga 5 vendet e BE-së!”

Presidenti kroat jep deklaratën e fuqishme: “Do e ndihmojmë Kosovën të njihet nga 5 vendet e BE-së!”

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca, ka pritur sot në takim presidentin e Kroacisë, Zoran Milanoviq
me bashkëpunëtorë, me të cilin diskutoi për aktualitetin politik, p an deminë, situatën energjetike, ekonominë dhe zhvillimet rajonale.

Presidenti i Kroacisë, Zoran Milanoviq konfirmoi gatishmërinë për intensifikimin e marrëdhënieve bilaterale dhe gjithashtu edhe
mbështetjen e shtetit të tij për Kosovën, me theks të veçantë në procesin e njohjes nga 5 vendet anëtare të BE-së që ende nuk e kanë njohur, liberalizimin e vizave dhe integrimin euro-atlantik.