Rusia “i vendos armën” në ballë Amerikës, paralajmëron NATO-n: Qëndroni larg Ukrainës!

Rusia “i vendos armën” në ballë Amerikës, paralajmëron NATO-n: Qëndroni larg Ukrainës!

Rusia do ti mbajë një a r më në ballë amerikës nëse NATO përpiqet të vendosë trupa në Ukrainë, thotë një pr0pagandist i njohur si megafoni i Putinit.

Dimitry Kiselyov, shef i shërbimit shtetëror Russia Today, tha se Kremlini nuk do të hezitojë të shkojë në lutfë nëse kjo do të thotë që do ta mbajë NATO-n larg kufijve të saj.

Kiselyov po ashtu paralajmëroi kundër vendosjes së r aketave në rajonet ku ato mund të g0dasin lehtësisht rusinë duke thënë se Moska do të përgjigjet me të njëjtën monedhë dhe do të kthejë këdo në hi radioaktiv.