Udhëhoqi bombardimet ndaj Serbisë, gjenerali amerikan tani ofron mbështetje të madhe për Ushtrinë e Kosovës

Udhëhoqi bombardimet ndaj Serbisë, gjenerali amerikan tani ofron mbështetje të madhe për Ushtrinë e Kosovës

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka zhvilluar një takim virtual me gjeneralin Wesley Clark. Gjatë kësaj bisede, Gjeneral Wesley Clark i ka ofruar ministrit Mehaj përkrahjen e plotë dhe të pakursyer për

mbështetje nga eksperienca profesionale dhe autoriteti i tij për Ministrinë e Mbrojtjes. Përmes një postimi në Facebook, ministri Mehaj tha se ka marrë përgëzime nga gjenerali Clark për sukseset e Kosovës.