Erdogan: “Ky është kushti i vetëm që Izraeli të jetë i sigurtë dhe i qetë!”

Erdogan: “Ky është kushti i vetëm që Izraeli të jetë i sigurtë dhe i qetë!”

Erdogan priti të mërkurën në Kompleksin Presidencial në kryeqytetin Ankara anëtarët e Komuniteti Hebraik (Hebre) Turk
dhe Aleanca Rabinike e Vendeve Islame.

Në fjalimin e mbajtur në pritje, Erdogan tha: Dëshira më e madhe e Turqisë është një Lindje e Mesme ku shoqëritë që kanë fe, gjuhë dhe etnikë të ndryshme, të jetojnë së bashku në paqe.. DEKLARATA E TIJ E PLOTE