Goran Rakiç: Njësia Speciale e Kosovës çdo ditë po vjen në veri – kjo duhet të ndalet!

Goran Rakiç: Njësia Speciale e Kosovës çdo ditë po vjen në veri – kjo duhet të ndalet!

Ministri për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë e Kosovës, Goran Rakiq ka thënë se është duke u u5htruar dh u n ë ndaj komuniteti serb në Kosovë. Rakiq ka thënë se ajo që po ndodh në ditët e fundit është e papranueshme dhe se kjo lloj dh u n e që sipas tij po ndodh duhet të ndalet menjëherë.

“Unë u bëj thirrje përfaqësuesve të organizatave dhe institucioneve ndërkombëtare të investojnë në përpjekjet e tyre dhe të kontribuojnë në qetësimin e rasteve të shpeshta, sepse është thelbësore që të gjithë të jetojmë të qetë në Kosovë,” ka përfunduar ai.