Këto janë 7 avionët luftarakë më të shtrejtë të Ushtrisë Amerikane!

Këto janë 7 avionët luftarakë më të shtrejtë të Ushtrisë Amerikane!

Cili është avioni më i shtrenjtë i ushtrisë amerikane? Është b0mbarduesi stealth B-2 Spirit që kushton 737 milionë dollarë.

I projektuar për të mbajtur arsenalin bërtham0r thellë në territorin e armikut, avioni është praktikisht i pazbuluar nga radarët, pajisjet infra të kuqe dhe elektromagnetike.

Është më shumë se dy herë më i shtrenjtë se aeroplani stealth F-22 Raptor, i cili kushton 350 milionë dollarë.VIDEO