Ukraina tregon muskujt: Stërvitet me raketat amerikane afër kufirit me Rusinë!

Ukraina tregon muskujt: Stërvitet me raketat amerikane afër kufirit me Rusinë!

Forcat ushtarake ukrainase kanë kryer stërvitje ushtarake me r ak etat anti t ank amerikane, Javelin, në një zonë
k0nflikti me separatistët në lindje të vendit ndërkohë që tesnionet me rusinë janë në qiell.

Ukraina, e cila kërkon të anëtarësohet në aleancën e atlantikut verior, ka marrë që nga 2018 një seri amratimesh amerikane
dhe r aketa Javelin, duke ndezur kritikat e moskës. VIDEO