Putin me kallash dhe si babagjysh: Presidenti rus në stërvitje ‘festive’ afër kufirit me Ukrainën

Putin me kallash dhe si babagjysh: Presidenti rus në stërvitje ‘festive’ afër kufirit me Ukrainën

Presidenti Putin u është bashkuar kadetëve të rinj të Gardës Kombëtare, të cilët stërviten në kushte ekstreme të motit në Siberi, për t’u bërë ushtarë të denjë të Rusisë.
Në fotot e publikuara nga Agjencia e Lajmeve Ruse, TASS, shihet sesi instruktorët e veshur si babagjyshë mësojnë ushtarët e vegjël si të qëII0jnë me kaIIashnik0vë.

Stërvitja u zhvillua në Kemerovo, 3600 km larg Moskës, dhe 4300 km larg kufirit me Ukrainën, ku situata e tesnionuar vijon prej muajsh tashmë dhe frika për një Iuftë fr0ntale mes palëve sa vjen e rritet.