Ukraina i bën gati avionët ushtarak: Gati për operacion!

Ukraina i bën gati avionët ushtarak: Gati për operacion!

Fabrika e Riparimit të Avionëve Shtetëror të Lviv (LDARZ), e cila është pjesë e Ukroboronprom në pronësi të shtetit,
i dorëzoi F0rcave Ajrore të Ukrainës një avion MiG-29 të riparuar nga kompania.

Pas fluturimeve të suksesshme testuese, avioni iu dorëzua klientit, njoftoi të enjten Ukroboronprom.

Gjatë riparimit, specialistët e LDARZ rivendosën karakteristikat aerodinamike të makinës, rezervuarët e karburantit dhe rezervuarët e kasonit, sistemet hidraulike, karburanti dhe ajri, etj.BURIMI I LAJMIT