Amerika i shpaIIë Iuftë Kinës duke e sanksionuar për prodhimin e kësaj arme!

Amerika i shpaIIë Iuftë Kinës duke e sanksionuar për prodhimin e kësaj arme!

SHBA ka vendosur sanksione të reja mbi një prodhues dronësh cka tregon se sa serioze është ajo për reduktuar varësinë nga teknologjia kineze.

Kompania kineze DJI Technology është prodhuesja më e madhe në botë e mjeteve fluturuese me telekomandim dhe
kontrollon më shumë se gjysmën e tregut të dronëve në SHBA. LAJMI I PLOTE