Policisë së Kosovës po i deshifrohen operacionet në veri, ministri jep alarmin: “Kemi spiuna!”

Policisë së Kosovës po i deshifrohen operacionet në veri, ministri jep alarmin: “Kemi spiuna!”

Policia e Kosovës dhe Dogana kanë zhvilluar dje nje aksion në veri të Kosovës.
Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla me anë të një postimi në Facebook ka njoftuar se ka dyshime se për këtë aksion ka pasur rrjedhje të informatave.

Kjo për arsyen sepse në një nga lokacionet po mungonte infrastruktura e veprimtarisë së dyshuar të jashtëligjshme.