Putin del nga kontrolli: Çka nëse vendosnim raketa në kufijtë e SHBA-së?

Putin del nga kontrolli: Çka nëse vendosnim raketa në kufijtë e SHBA-së?

Në konferencën e tij të përvitshme në prag të festave, presidenti rus ka këcrënuar Perëndimin me pasoja nëse
nuk heq dorë prej zgjerimit të NATO-s në ish-shtetet sovjetike, sidomos në Ukrainë.

Presidenti rus i ka bërë thirrje Perëndimit që t’i përmbushë shpejt kërkesat e Rusisë për garanci sigurie, që do të ndalonin zgjerimin e NATO-s në Ukrainë dhe që në këtë vend të mos vendoset rrmatim i kalibrit të lartë të aleancës. DEKLARATA E TIJ E PLOTE