Dështon siguria e presidentit rus: Gazetarja ruse bën veprimin e fuqishëm ndaj Putinit që askush nuk do guxonte!

Dështon siguria e presidentit rus: Gazetarja ruse bën veprimin e fuqishëm ndaj Putinit që askush nuk do guxonte!

Presidenti rus Vladimir Putin ka mbajtur një konferencë maratonike për media, ku duket se kishte lodhur edhe gazetarët po e ndiqnin këtë ngjarje. Në fakt gazetarja Ana Shishminceva nga Kurgani në Rusinë Qendrore, dhuroi “spektakël” gjatë kësaj konference të Putinit.

Ajo pas konferencës është lavdëruar sesi me një test të vjetër të v i r u s i t dhe me temperaturë të lartë,
ka arritur të futet në konferencë, ku shërbimi sekret që kujdeset për sigurinë e të parit të Rusisë, në këtë rast ka dështuar totalisht.LAJMI I PLOTE