Greqia nën ethe!/ Turqia prezanton “bishën” e oqeaneve: E pajisur edhe me sistem kundër-raketor!

Greqia nën ethe!/ Turqia prezanton “bishën” e oqeaneve: E pajisur edhe me sistem kundër-raketor!

Turqia ka zbuluar anijen e re pa ekuipazh e pajisur me sistemin mbrojtës kundër-r aketor me të cilin mund të
operoj përmes inteligjencës artificiale.

Kjo anije e re quhet AUSV dhe është pa kapiten e cila do të duhej të luante rol kyç në Mesdhe. Anija pritet të hyjë në përdorim dhe është folur shumë për të në kohën kur mes Turqisë dhe Greqisë janë rritur tensionet.VIDEO