KFOR-i po i shton forcat në Kosovë: Çfarë po zihet?

KFOR-i po i shton forcat në Kosovë: Çfarë po zihet?

Gatishmëria e KFOR-it është rritur edhe më shumë me ardhjen e automjeteve dhe pajisjeve të Batalionit Rezervë Operacional nga Hungaria.

Këto njësi do të stacionohet në Kosovë për të mbajtur statusin e gatishmërisë së lartë që përmbushin. Ata janë në gjendje të përforcojnë njësitë dhe aftësitë aktuale të KFOR-it sa herë që është e nevojshme. Batalioni i Rezervës Operative është tashmë në funksion.