Putin i nervozuar paralajmëron Amerikën dhe NATO-n: “Boll më – keni kaluar kufijtë!”

Putin i nervozuar paralajmëron Amerikën dhe NATO-n: “Boll më – keni kaluar kufijtë!”

Putin i ka kërkuar Perëndimit që të lëvizë shpejt për të përmbushur kërkesat, duke paralajmëruar se Moska do të
duhet të marrë “masa ushtarako-teknike” nëse Perëndimi vazhdon kursin e tij “a gresiv” “në pragun e shtëpisë sonë”.

Ai u deklarua: “Ne nuk kemi se ku të tërhiqemi. NATO-ja mund të zhvendosë në Ukrainë r aketa që arrijnë në Moskë për 4 apo 5 minuta. Ata vetë na kanë shtyrë drejt një linje që s`e kalojmë dot. Na kanë cuar në pikën që ne të themi: Boll më!”