Ushtria turke prezanton dronin e pajisur me mitraIoz: I pari në botë!

Ushtria turke prezanton dronin e pajisur me mitraIoz: I pari në botë!

Turqia do të jetë klienti i parë për një dron të ri ushtarak i cili do të ketë edhe një mitraIoz që mund të ndezë 15 të sh tëna në një breshëri të vetme dhe i cili do të mbajë 200 pIumba.

Sipas mediave të huaja, i zhvilluar nga Asisguard, një firmë teknologjike në Ankara që është e specializuar në teknologjinë ushtarake, droni do të përdorë një sistem laser për të dhënë një shkallë të lartë saktësie. LAJMI I PLOTE