Deputeti rus: Ukraina duhet të bombardohet natën e Vitit të Ri

Deputeti rus: Ukraina duhet të bombardohet natën e Vitit të Ri

Deputeti i Dumës Shtetërore të Rusisë, lideri i partisë LDPR Vladimir Zhirinovsky ka deklaruar së fundmi se b0mbardimet e Ukrainës
dhe Perëndimit duhet të fillojnë natën e 31 dhjetorit deri më 1 janar, pasi njerëzit janë të dehur.

Duke folur për mediat lokale, ai tha: “Thjesht duhet të b0mbard0sh në natën nga 31 dhjetori deri në 1 janar. Orari në 4 të mëngjesit, në 5 të mëngjesit. Të gjithë janë të dehur. Nuk duhet t’i b0mbard0ni të gjithë! Por në mënyrë selektive dikush duhet t’i ndë5hkojë ata, dikush duhet t’i trembë ata!”