Ky është ‘përbindëshi’ rus, që i frikësohet Amerika, Izraeli dhe Evropa!

Ky është ‘përbindëshi’ rus, që i frikësohet Amerika, Izraeli dhe Evropa!

Ish-Zëvendëskryeministri rus, Dmitry Rogozin, ka thënë se tanku rus “T-14 Armata” lë pas ato të SHBA-ve, izraelite dhe evropiane, sa i përket karakteristikave teknike.

Siç shkruajnë mediat e huaja, tanku i gjeneratës së ardhshme u shfaq për herë të parë në publik disa vite me pare gjatë paradës ushtarake të Ditës së Fitores në Moskë. FOTOGRAFITE