Bota po e mban frymën: Rusia dhe Ukraina nuk ndalojnë me stërvitjet ushtarake, tensionet në qiell!

Bota po e mban frymën: Rusia dhe Ukraina nuk ndalojnë me stërvitjet ushtarake, tensionet në qiell!

Vijon të jetë i lartë tesnioni mes Rusisë dhe Ukrainës në një kohë që të dy palët realizojnë prova teknike për një prëplasje të mundshme ushtarake.

Në dyert e Kievit, trupa të rr eme ushtarake ruse i bëjnë një k urth rezervistëve të ushtrisë dhe ushtarët ukrainas përgjigjen duke qëIIuar me granata me gaz lotsjellës për t’u mbrojtur në rast të një pu5htimi rus.

Në frontin e kundërt, në rajonin e Voronezh, janë rusët që stërviten për të zmbrapsur një suIm ajror amrik pranë kufirit perëndimor. Por banorët aty e refuzojnë idenë e një Iufte reale pasi prioritet për ata është shëndeti dhe ekonomia.