Ushtria ruse prezanton kostumin speciaI: I bIinduar dhe me kamerë, peshon 10 kilogramë!

Ushtria ruse prezanton kostumin speciaI: I bIinduar dhe me kamerë, peshon 10 kilogramë!

Mediat ruse së fundmi kanë shkruar për një avancim tjetër të ushtrisë ruse, duke publikuar pamje që
flasin rreth një kostumi beteja5h të avancuar, i cili së fundmi është vënë në provë nga një njësi e re e Korpusit Inxhinierik Rus.

Sipas mediave ruse, bëhet fjalë për një kostum që është i dizajnuar në mënyrë specifike për të mbr0jtur ushtarët në një Iuftë in tensive u rbane.

Kostumi është bërë nga materiale të përbërë që ofrojnë një nivel të mirë mbrojtjeje, pa penguar lëvizshmërinë Iuftarake. Eshtë më shumë se vetëm një kostum i bIinduar, i pajisur me një kamerë të trupit dhe madje edhe një sistem ftohës të integruar, ndërsa peshon vetëm 10 kilogramë.