Bossi i mafias turke: “Erdogan investon në Serbi, i harroi të bëmet e serbëve ndaj myslimanëve në Ballkan!”

Bossi i mafias turke: “Erdogan investon në Serbi, i harroi të bëmet e serbëve ndaj myslimanëve në Ballkan!”

Sedat Peker, njeriu kryesor i MAFlSË turke, po vazhdon të publikojë video teksa flet për përfshirjen e njerëzve të pushtetit në KRlME të ndryshme.

Njeriu i momentit që po trondit Turqinë, Peker ka publikuar edhe videon e nëntë, e cila brenda 24 orëve është
shikuar rreth dhjetë milionë herë në YouTube.

Në videon e re, 49-vjeçari ka pohuar se presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan, fenë po e shfrytëzon për popullizëm duke dhënë disa shembuj me Palestinën dhe shtetet e Ballkanit.DEKLARATA E TIJ E PLOTE