Gjenerali amerikan paralajmëron Rusinë: “Do t’ju mundim, ashtu siç ju kemi mundur më parë!”

Gjenerali amerikan paralajmëron Rusinë: “Do t’ju mundim, ashtu siç ju kemi mundur më parë!”

Shefi i ushtrisë amerikane, gjenerali Mark Milley, ka paralajmëruar se SHBA-të janë të gatshme të 5hkatërrojnë armiqtë e tyre, deklaratë kjo që ishte drejtuar qartë ndaj Rusisë.

“Ushtria e Shteteve të Bashkuara – pavarësisht sfidave që kemi, pavarësisht tempos tonë 0peracionale dhe gjithë asaj që jemi duke bërë – do t’ju ndalojë dhe do t’ju mund rëndë, ashtu siç nuk keni qenë të mundur më herët. Mos bëni gabime rreth kësaj”, ka deklaruar Milley.