Vuçiç ngrenë alarmin: Kosova po dëshiron të shkaktojë Iuftë!

Vuçiç ngrenë alarmin: Kosova po dëshiron të shkaktojë Iuftë!

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka folur për një pakt mes Kosovës dhe Kroacisë mbrëmë.
Ky “pakt”, Vuçiq tha se është i dukshëm, ndërsa e akuzoi Kosovën se po dëshiron të shkaktojë tesnione.

Ai refuzoi të komentojë deklaratën e kryeministrit të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, i cili tha se Serbia duhet të ndryshojë më shumë për ta arritur marrëveshjen përfundimtare.