“Bisha” më e re e ushtrisë amerikane: Gjysmë tank dhe gjysmë “Jeep”

“Bisha” më e re e ushtrisë amerikane: Gjysmë tank dhe gjysmë “Jeep”

Makina që është miratuar si zëvendësuesja e legjendares “Humvee”, automjeti kryesor i transportit për trupat
amerikane në fushëbetejë, ka nisur të prodhohet e të dërgohet në masë për Marinën amerikane.

Makina e re “JLTV” e prodhuar nga Oshkosh, ka dhënë rezultate shumë më të larta se pasardhësja e saj, ndaj krerët e ushtrisë amerikane kanë nxituar që ta vënë në testim.LAJMI I PLOTE