Këto janë “dhuratat” e Erdoganit për Kosovën: “Ambasada në Jerusalem dhe koka e gylenistëve!”

Këto janë “dhuratat” e Erdoganit për Kosovën: “Ambasada në Jerusalem dhe koka e gylenistëve!”

Ministri turk i Mbrojtjes, Hulusi Akar, ka kërkuar nga kryeministri Kurti dhe presidentja Osmani që Kosova të ndërmarrë
masa konkrete ndaj gylenistëve.

Në vizitën e tij në këtë fundvit, Akar s’e ka lënë pa ua përmendur edhe shqetësimin për hapjen e ambasadës së Kosovës në Jerusalem. Këto kërkesa mysafiri turk u kujdes ti pasqyrojë në faqen e institucionit që drejton kur u kthye në Turqi. LAJMI I PLOTE