Ky është avioni më i fuqishëm Iuftarak në botë: E posedon vetëm kjo ushtri!

Ky është avioni më i fuqishëm Iuftarak në botë: E posedon vetëm kjo ushtri!

Edhe pse kanë kaluar shtatë vite që kur për herë të fundit është prodhuar F-22 Raptor, aeroplani Iuftarak amerikan i
kompanisë “Lockheed Martin” edhe sot vazhdon të jetë aeroplani më i mirë luftarak në botë.

Me ndërrimin e rrethanave gjeopolitike (forcimin e Rusisë dhe Kinës), dy vite më parë kishin filluar të
qarkullojnë thashetheme për riprodhimin e këtij aeroplani. LAJMI I PLOTE